Reparatii fereste termopan va ofera o functionare corecta a ferestrelor un confort termic sporit datorita reglajelor efectuate la fereastra (pierderi de caldura mai mici).

Izolare fonica mai buna a ferestrei, ferestrele nu vor mai scartai sau freca, durata mai indelungata de viata a ferestrei cu geam termopan. Executam orice reparatie fereastra indiferent de varsta sau problema acestora.


Profilele din aluminiu cat si cele din pvc din care se confectioneaza ferestrele si usile sunt destul de rezistente, dar în cazul in care o balama sau maner de la fereastra sau usa a cedat sau s-a rupt, trebuie reparat sau inlocuit.

reparatii ferestre termopan
reparatii ferestre termopan

Inlocuirea se face si in cazul in care geamul de la fereastra ori usa s-a spart sau garnitura si-a pierdut elasticitatea.

Pentru inchiderea corecta a ferestrei, orice inlocuire de: geam, feronerie trebuie efectuata de catre personal calificat deoarece inlocuirea unei piese de feronerie la ferestre sau usi necesita reglaj iar inlocuirea sticlei necesita calare, chiar si inlocuirea garniturii necesita atentie fiinca o inlocuire de garnitura la fereastra, usa atrage dupa ea demontarea si montarea geamului

Reparatii ferestre gealan, reparatii ferestre rehau, reparatii ferestre schüco, reparatii ferestre veka etc. Reparatii Ferestre Aluminiu, Reparatii Ferestre PVC, Reparatii Ferestre Lemn Stratificat.

Reparatii ferestre termopan va ofera:

* reparatii feronerie termopan orice model

* reparatii balamale ferestre si usi orice model
* reparatii rulouri solare exterioare
* reglaje orice tip de feronerie
* inlocuire feronerii defecte termopan
* inlocuiri sticle sparte sau fisurate sau sticle care condenseaza
* modificare deschidere geam teropan
* montare sistem oscilobatant pentru termopan
* plase insecte pe balama cu inchideri magnetice

* modificari din geam fix in deschidere simpla sau dubla
* modificarea sistemului de deschidere a ferestrei /usii
* modificarea din geam fix in geam cu deschidere
* multe alte tipuri de modificari pentru ferestrele termopa

reparatii fereste termopan

Call Now Button