Reparatii termopane Bucuresti NON-STOP

Cele mai frecvente defectiuni ale usilor termopan apar datorita faptului ca sunt expuse cel mai mult traficului, socurilor, prafului si nu in ultimul rand oameni nu stiu sa inchida corect usile.

Ca si in cazul ferestrelor termopan, PVC sau aluminiu si la usi pot aparea in timp defectiuni. Dar spre deosebire de ferestre, usile sunt mai predispuse la defectiuni din cauza greutatii mai mari. Din cauza greutatii care solicita balamalele mai mult, a dimensiunilor mai mari precum si a socurilor suferite. Cele mai frecvente defectiuni intalnite la usile din tamplarie PVC sau din aluminiu au fost ruperea balamalelor, slabirea manerului de inchidere, blocarea usilor precum si inchiderea defectuasa.

reparatii termopane Bucuresti NON-STOP
reparatii termopane Bucuresti NON-STOP

Ce solutii exista pentru repararea usilor termopan?

In primul rand daca veti constata defectiunea, sunati-ne imediat. Nu asteptati, orice defectiune se poate agrava in timp daca nu actionati rapid. Noi va recomandam sa realizati revizii anuale, atat la ferestrele cat si la usile dumneavoastra termopan, pentru a putea evita sau capta problemele din stadiu incipient.

Datorita folosirii regulate a usilor termopan, piesele mobile ale feroneriei trebuie lubrefiate cu o substanta speciala, ce le protejeaza totodata impotriva ruginirii si griparii.

reparatii termopane Bucuresti NON-STOP

Solutii pentru remedierea problemelor aparute la feroneria termopan

Dacă sesizați la ferestrele sa ușile termopan din locuința dumneavoastră simptome sau defecte asemenea celor prezentate mai sus, vă recomandăm să luați legătura cu un specialist în reparatii feronerie termopan, pentru evaluarea stării tehnice ale acestora. Orice amânare a acestei acțiuni poate duce la defecte grave și ireparabile asupra feroneriilor de închidere cu care sunt echipate ușile și ferestrele termopan in cauza. Suna-ne si vom avea grija ca problemele feroneriilor de la ferestrele tale sa fie rezolvate.

Reparatii usi termopan

Cele mai multe probleme apar datorita prafului, utilizarea incorecta, profile de slaba calitate, montaj incorect, etc.

Call Now Button